Manungsa butuh kesulitan sajrone urip amarga kudu ngrasakake sukses. - APJ Abdul Kalam

Manungsa butuh kesulitan sajrone urip amarga kudu ngrasakake sukses. - APJ Abdul Kalam

ra ono isine

Kita, manungsa duwe karep kanggo njupuk kanthi bungah. Yen kabungahan tetep suwe, kita mikir yen iku cara gesang. Pangarepan kita mundhak lan kita rumangsa yen iku normal anyar. Kita njupuk barang sing ora diwenehake lan ora menehi larang regane kaya sing dakkarepake nalika ora duwe.

Nanging kita kudu ora bisa ngetren kanthi cara iki. Kita kudu ngerti apa sing ana lan matur nuwun. Apa wae sing duweke dhewe, kita kudu menehi sumbangan kanggo wong liya sing butuh. Iki bakal mbiyantu masyarakat tuwuh lan makmur tanpa nggawe kontras sing beda antarane wong sing seneng urip apik karo sing ora kaya bathi.

Nalika kasusahan nyerang kita, kita rumangsa bisa dikompromi lan banjur rumangsa pantes kanggo wektu sing ana. Aku ora ngerti kapan tekane kacilakan. Dadi, kita kudu ngucapke matur nuwun kanggo saben wayah sing apik.

Yen ngadhepi kesulitan, kita ngerti sejatine sejatine sing bisa ditindakake. Yen wektu-wektu sing angel lan kita bisa ndeleng wektu sing apik, mula kita bakal luwih seneng. Amarga kita ngerti kepiye wis ora kejawab utawa kepiye hak istimewa manawa kita bisa entuk sukses sing saiki daktingali.

sponsor

Sajrone wektu sing angel, kita kelangan pangarep-arep nanging nalika metu saka iku, kita ngerti regane apa sing diarep-arep dadi suwe, malah luwih akeh. Kanthi mangkono, kalorone angel, uga kaping seneng, mbantu kita dadi wong sing dadi pungkasane.

Sampeyan May Uga Like