Kita kudu ora nyerah lan kita ora bakal ngidini masalah ngalahake kita. - APJ Abdul Kalam

Kita kudu ora nyerah lan kita ora bakal ngidini masalah ngalahake kita. - APJ Abdul Kalam

ra ono isine

Ngasilake dudu sipat psikologi manungsa. Nanging, sawetara kahanan teka ing kahanan kita kaya ngilang. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa nyerah dudu wangsulan. Yen sampeyan pasrah, ora ana kesempatan yen sampeyan bisa sukses ing urip sampeyan. Kajaba iku, nyerah nuduhake yen sampeyan ringkih lan ora efisien.

Mulane, pilihan kanggo sampeyan yaiku ora nyerah. Yen sampeyan nyerah kanthi cepet, ora ana titik sing lair minangka manungsa. Sikap iki ora nyerah yaiku barang sing mbedakake saka sisa kewan.

Dadi, yen sampeyan mikir bakal nyerah, coba eling maneh target sing diwiwiti. Aja nganti masalah kanggo ngatasi pikiran lan awak.

Yen masalah wiwit ngatasi pikiran lan awak, sampeyan ora bakal bisa nemokake tujuan sampeyan. Mungkin, masalah kasebut bakal nyoba ngrusak sampeyan saka trek kasebut.

sponsor

Kejabi, masalah kasebut uga bisa nyoba ngrusak semangat. Nanging sampeyan kudu priksa manawa sampeyan ora nyerah. Sampeyan kudu nyoba nggayuh tujuan sampeyan maneh lan maneh.

Sampeyan May Uga Like