Pungkasane, ora taun ing urip sampeyan sing nganggep. Iki minangka gesang ing taun sampeyan. - Abraham Lincoln

Pungkasane, ora taun ing urip sampeyan sing nganggep. Iki minangka gesang ing taun sampeyan. - Abraham Lincoln

ra ono isine

Kita ngetung umur miturut taun, apa ora? Apa sampeyan wis mikir yen sejatine cara ngetung suwene suwene? Ing pungkasan dina, ora nate pirang-pirang taun sajrone urip sampeyan sing nganggep! Iki kabeh babagan urip ing taun sampeyan.

Nalika kita ngrayakake ulang taun, biasane kita lilin ing lilin miturut umur, nanging kita kudu lali manawa ora babagan umur utawa jumlah taun sing wis urip.

Urip sampeyan ora tau ana ing jaman saiki, nanging mesthi babagan apa sing sampeyan lakoni supaya urip iki migunani? Iki ora taun urip sing kudu nganggu sampeyan!

There have been a lot of people who have lived so many years yet failed to make anything worthy of sense. On the other hand, there are a few people who died at a very young age, but we still remember them for something that they have done for the sake of others.

sponsor

Thus, a man is remembered not by the number of years he lives, but by his actions.

Instead of having a prolonged life where you haven’t done anything sensible, it is important to do something meaningful in the years you live.

If you want to make sure that people remember you even when you are gone, try doing something that makes them feel proud of you.

Ngalahake urip ing pirang-pirang taun, tinimbang mung ngitung taun sampeyan urip!

sponsor
Sampeyan May Uga Like