Donya butuh wanita sing kuwat. Wanita sing bakal ngangkat lan mbangun wong liya, sing bakal ditresnani lan ditresnani. Wanita sing urip gagah, loro lembut lan sengit. Wanita sing ora bakal disenengi. - Amy Tenney

Donya butuh wanita sing kuwat. Wanita sing bakal ngangkat lan mbangun wong liya, sing bakal ditresnani lan ditresnani. Wanita sing urip gagah, loro lembut lan sengit. Wanita sing ora bakal disenengi. - Amy Tenney

ra ono isine

Donya butuh wanita sing kuwat. Wanita sing bakal ngangkat lan mbangun wong liya, sing bakal ditresnani lan ditresnani. Wanita sing urip gagah, loro lembut lan sengit. Wanita sing ora bakal disenengi.
- Amy Tenney