Dadi katresnan pisanan wong iku gedhe, nanging dadi katresnan pungkasan wong ora sampurna. - Anonymous

Dadi katresnan pisanan wong iku gedhe, nanging dadi katresnan pungkasan wong ora sampurna. - Anonymous

ra ono isine

Katresnan tetep kita urip. Kita nemokake macem-macem wong ing urip, nanging kita nganakake sambungan mung sawetara. Nalika kita tresna, donya kanthi otomatis dadi papan sing luwih apik. Dadi karo wong sing khusus ndadekake kita seneng banget - yaiku urip sing indah.

Katresnan saben wong pancen ajaib lan ora bisa dilalekake. Nalika iku pisanan, kita ndeleng jagad kanthi cara sing beda lan bisa karo wong kanthi cara khusus. Yen sampeyan minangka katresnan pertama wong, kasenengan kanggo nyoba apa-apa sing anyar banget. Kabeh bisa ngrasa luwih khusus amarga pertama kali.

Umume kita ngelingi katresnan pertama kanthi kenangan sing nyenengake. Yen katresnan pisanan sampeyan, mula sampeyan pancen beja. Iki nuduhake kepiye kemitraan wis kuwat lan tuwuh ing pirang-pirang taun. Minangka katresnan sampurna sing bisa dipikirake.

Sanajan katresnan pertama sampeyan dudu katresnan pungkasan, nanging sampeyan wis nemokake wong sing nresnani pungkasan, banjur uga mikirake awake dhewe. Dadi katresnan pungkasan wong minangka sampurna amarga padha karo sampeyan sakloron dhewe.

sponsor

Iku hubungan sing diwasa ing ngendi sampeyan kabeh duwe komitmen kanggo tresna lan ngurus. Iki ngandhani yen ora ana sing kedadeyan, wong siji iki minangka jangkar sampeyan lan ana kanggo sampeyan. Sampeyan ndeleng lan nemu urip bebarengan. Sampeyan nulungi saben liyane sing nyenengake lan serikat ayu lan sampurna.

Sampeyan May Uga Like