Aja menehi wong liya kanggo ngrusak dina sampeyan. - Anonymous

Aja menehi wong liya kanggo ngrusak dina sampeyan. - Anonymous

ra ono isine

Urip iku larang regane. Wong-wong sing ana ing urip kita khusus nanging ing proses ngembangake hubungan, kita kudu ora lali karo awake dhewe. Kita kudu ngrampungake kebutuhan lan prinsip kita saben wektu.

Saben dina urip kudu duwe tujuan lan kita kudu ngontrol sing dikarepake. Ora mesthi ora bisa prédhiksi apa sing bakal kelakon, nanging kita kudu ngupayakake urip kanthi cara dhewe kanthi cara sing paling apik.

Kita kudu duwe rencana sing jelas babagan kepriye kepengin supaya urip kita bisa ngetren ing wektu sing cendhak lan jangka panjang. Nalika lan nalika ndeleng pangowahan bakal mlebu, kita kudu adaptasi lan terus maju. Mesthine, luwih gampang ujar saka rampung, nanging kita kudu nyoba sing paling apik kanggo ngrampungake urip lan owah-owahan.

Kanggo ngupayakake adaptasi lan terus maju, kabeh nggawe bunder wong sing kita tanggung jawab. Nanging ana uga kaping sawetara wong dadi kakehan lan bisa uga ana ing njero awake dhewe.

sponsor

Dadi, mula saka wong liya menyang wong liya sing nganggep manawa dheweke duwe kekuwatan kanggo campur tangan, sampeyan kudu nyingkiri kabeh wong sing kaya ngono. Kadhangkala, kita uga seneng banget karo wong sing kelangan kontrol awake dhewe. Kita ngidini dheweke ngalahake kita, kanthi rela.

Iki kudu ngetrapake lan kudu ngati-ati supaya ora menehi tangan liya kanggo wong liya supaya bisa ngrusak sedina. Yen kita bisa nguwasani cara urip iki kita bisa ngontrol urip.

Sampeyan May Uga Like