Aja nyoba kanggo ngganti wong; tresno wae. Katresnan iku apa sing diganti karo kita. - Anonymous

Aja nyoba kanggo ngganti wong; tresno wae. Katresnan iku apa sing diganti karo kita. - Anonymous

ra ono isine

Kabeh kita padha uga unik. Kabeh wong duwe mbedakake saka liyane. Nalika kita nggawe hubungan, kita nemokake manawa ana wong beda karo kepiye kahanan sing dikarepake.

Naluri sing ana gandhengane bisa uga yaiku ngganti kabeh kanthi ngganggu kabeh. Nanging iku dudu cara sing bener. Wong liya bakal ngrasa manawa sampeyan nedahake kesalahane lan bakal nolak nampa sanajan ana kesalahan tartamtu.

Uga, kita kudu nrima manawa kita kabeh duwe kaluputan. Tinimbang dituduh utawa nuding kanggo kasebut, saben wong seneng rumangsa ditampa karo sapa. Ya, mesthi ana kamar kanggo dandan, Lan kita bisa dadi dhukungan kanggo ngatasi.

Penting kanggo tresna lan nuduhake katresnan. Iki sing nggawe kita rumangsa panas lan dikarepake. Yen sampeyan tresna karo wong kanthi ati-ati, sampeyan pengin menehi kabeh rasa seneng ing jagad iki. Yen ana sing ngrasakake, sampeyan bakal nindakake kanthi temenan. Iku bakal nggawe sampeyan luwih apik ing proses kasebut.

sponsor

Kritik konstruktif minangka cara sing apik kanggo ngucapake perkara nanging ora bisa ditindakake kanggo wong sing sensitif, Mula, kita kudu ati-ati karo perasaan wong kasebut lan yen kita kudu bener-bener ngrubah apa wae, mula golek kekuatan ing katresnan kita kanggo nggawe sing kelakon.

Sampeyan May Uga Like