Kanggo kabeh sing duwe wektu saiki, Elingi - iku mung sauntara. - Anonymous

Kanggo kabeh sing duwe wektu saiki, Elingi - iku mung sauntara. - Anonymous

ra ono isine

Kanggo kabeh sing duwe wektu saiki, Elingi - iku mung sauntara.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like