Yen sampeyan bisa tetep positif ing kahanan sing negatif, sampeyan menang. - Anonymous

Yen sampeyan bisa tetep positif ing kahanan sing negatif, sampeyan menang. - Anonymous

ra ono isine

Yen sampeyan bisa tetep positif ing kahanan sing negatif, sampeyan menang.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like