Kebecikan ndadekake sampeyan dadi wong sing paling apik ing ndonya, apa wae sing katon. - Anonymous

Kebecikan ndadekake sampeyan dadi wong sing paling apik ing ndonya, apa wae sing katon. - Anonymous

ra ono isine

Kebecikan ndadekake sampeyan dadi wong sing paling apik ing ndonya, apa wae sing katon.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like