Urip dadi ayu nalika sinau dadi apik karo awake dhewe, kaya sing padha karo wong liya. - Anonymous

Urip dadi ayu nalika sinau dadi apik karo awake dhewe, kaya sing padha karo wong liya. - Anonymous

ra ono isine

Katresnan dhiri minangka prekara sing penting nanging kita asring ora nggatekake ing satengahing njaga hubungan sing beda ing urip. Sampeyan rumangsa manawa njaga hubungan kasebut penting banget amarga pancen sing paling sampeyan tresnani lan sing disenengi.

Nanging sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan kudu ngurus awake dhewe kaya sing ngopeni wong liya. Tindakake wektu sing dienggo bareng karo awake dhewe. Ndhaptar apa sing sampeyan tresnani lan melu. Wenehi papan kanggo tuwuh lan kenal karo dhewe.

Mung yen sampeyan tresna sampeyan dhewe, sampeyan bakal bisa tresna marang wong liya kanthi cukup. Ora ateges mung bakal prioritas awake dhewe. Iku tegese kita kalebu awake dhewe ing dhaptar prioritas uga. Iki bisa uga muni kaya intuisi, nanging kita asring lali prioritas kabutuhan dhewe ing humdrum gesang.

Urip bakal ayu nalika sampeyan seneng banget. Sampeyan bakal nemokake papan sing seneng. Sampeyan bisa uga ngerteni babagan semangat sing ora tau dingerteni. Tresna sampeyan dhewe tegese nduwe sesambungan karo dhiri sejati.

sponsor

Nalika nemokake dhewe luwih akeh, mula sampeyan tresna luwih akeh dhewe. Iki nggawe sampeyan seneng lan sampeyan wis siyap nyebarake kabungahan marang wong liya.

Mula, penting supaya ora lali lali ing upaya kanggo dadi wong sing apik ing ngarsane wong liya utawa ngurus wong sing tresna. Nenakake prioritas lan liya-liyane uga tuwuh bebarengan kanggo nggayuh urip sing apik.

Sampeyan May Uga Like