Urip banget ironis. Butuh rasa ngerti apa kebahagiaan, swara kanggo ngormati kesunyian, lan ora ana nilai sing diwenehake. - Anonymous

Urip banget ironis. Butuh rasa ngerti apa kebahagiaan, swara kanggo ngormati kesunyian, lan ora ana nilai sing diwenehake. - Anonymous

ra ono isine

Urip banget ironis. Butuh rasa ngerti apa kebahagiaan, swara kanggo ngormati kesunyian, lan ora ana nilai sing diwenehake.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like