Katresnan dudu apa sing dakkandhakake. Katresnan iku apa sing sampeyan lakoni. - Anonymous

Katresnan dudu apa sing dakkandhakake. Katresnan iku apa sing sampeyan lakoni. - Anonymous

ra ono isine

Katresnan minangka salah sawijining emosi sing paling apik sing dialami manungsa. Katresnan isi kabeh unsur sing dibutuhake kanggo nambani wong internal. Katresnan sing sejati lan ora daksenengi ora mung berkah nanging uga peparing langgeng saka swarga.

Katresnan sejati kudu diasuh lan diwenehi wektu kanggo tuwuh lan nyebar. Katresnan sing sejati ora bisa disenengi utawa disonto kaya sing dipilih. Katresnan sejati iku umpetan ing tumindak kita. Wong-wong sing saleresna ngrawat saben liyane uga kudu ngerti kanthi lengkap.

Iki ora mung ngetrapake ikatan sing efektif nanging uga mbantu kita ngerteni saben liyane. Katresnan sing ora cocog, yen ngalami kanthi sejati, yaiku salah sawijining barang sing paling migunani sing bisa nate dialami nalika umure.

Ora ana kekayaan donya iki sing bisa tuku katresnan sing tanpa bathi lan tanpa syarat. Katresnan sejati didhelikake sanajan tumindak cilik sing ditindakake dening wong sing disenengi. Iki bisa njupuk wong sing ditresnani kanggo blanja ing akhir minggu utawa mung tuku kembang sawetara.

sponsor

Yen kita ndelok makna materialistik babagan prekara-prekara kasebut, kita bisa nemokake manawa mung cilik lan ora pati penting. Yen sampeyan ndeleng prekara iki lan nganalisa emosi, kita bisa nemokake manawa tumindak cilik iki sejatine paling pinunjul.

Asring, kita ngrungokake janji-janji sing akeh banget lan ujar manawa kita njaluk wong ngucapake rasa tresna marang kita. Yen kita ngawasake kanthi ati-ati, kita bakal nemokake manawa wong sing bener-bener ngasihi kita kurang ngucapake lan nindakake luwih akeh kanggo urip sing kepenak. Iki mung ora ana regane. Emosi saka ati sing sejati lan sejati iku sejatine ngrawat.

Conto sing sampurna yaiku para ibu. Ibu-ibu kita tansah ngadeg ing sandhinge lan nulungi kita kabeh kanthi ora ujar. Katresnan kudu dideleng babagan tumindak lan ora mung tembung. Katresnan mung bisa diterangno kanthi tumindak cilik sing nggambarake kanthi bener.

sponsor
Sampeyan May Uga Like