Aja bosen nindakake barang-barang sithik kanggo wong sing dikasihi. Iku prekara-prekara cilik sing akeh ngrebut ati. - Anonymous

Aja bosen nindakake barang-barang sithik kanggo wong sing dikasihi. Iku prekara-prekara cilik sing akeh ngrebut ati. - Anonymous

ra ono isine

Aja bosen nindakake barang-barang sithik kanggo wong sing dikasihi. Iku prekara-prekara cilik sing akeh ngrebut ati.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like