Aja nyerah. Sing gedhe butuh wektu. Kudu sabar. - Anonymous

Aja nyerah. Sing gedhe butuh wektu. Kudu sabar. - Anonymous

ra ono isine

Ing gesang, sampeyan bisa uga beda-beda ing kahanan nalika sampeyan bakal rumangsa bakal pasrah. Wong diwasa lan wicaksana ora bakal nate nglakoni! Elinga, ora ana sing ngowahi kanthi sukses sawise nyoba pisanan.

Kabeh kapribaden sing sukses sing saiki weruh sampeyan saiki ora ana sing gagal. Dheweke bisa uga gagal sajrone urip kaping pirang-pirang yuta, nanging dheweke ora nate nampa sakaligus. Dheweke mesthi dadi perkara-perkara sing terus nyoba terus.

Urip ora minangka ranjang mawar, lan ing dalan sing angel dipetung iki, sampeyan bisa uga nemoni kangelan, nanging sukses yaiku sing terus mlaku kanthi cara sing padha sanajan kabeh rintangan sing wis kedadeyan.

Ketekunan minangka faktor penting banget kanggo nemtokake manawa sampeyan bakal bisa sukses ing urip sampeyan. Ana uga kaping yen sampeyan rumangsa seneng, nanging yen sampeyan pasrah, sampeyan bakal nampa gagal lan nolak maneh.

sponsor

Yen sampeyan nampa kekalahan sampeyan, game kasebut langsung ana. Yen sampeyan kepengin ngupayakake sukses, mesthine kudu percaya marang awake dhewe lan sinau ora gelem nyerah sanajan sampeyan wis kalah kaping pirang-pirang.

Elinga yen sukses mung teka kanggo wong sing durung nate nyerah. Wong sing wis pasrah mung padha-padha golek alesan kanggo ngaso. Yen sampeyan pancene pengin nemtokake dhewe minangka conto kanggo jagad iki, sinau digarap, tinimbang nampa gagal sampeyan.

Dadi sabar lan wenehi wektu kanggo awake dhewe. Bab kasebut ora kelakon sewengi. Sampeyan ora bisa ndeleng dhewe ngadeg ing puncak sukses sewengi. Sampeyan kudu menehi wektu cukup kanggo terus maju nganti tekan pucuk kasebut.

Mangkono uga kedadeyan kasebut kedadeyan. Akeh-akehe wong bisa gagal mung amarga sabar kelangan ing tengah. Yen sampeyan pengin entuk sukses, sampeyan kudu ngerti pentinge nampa kahanan nalika isih ana, lan isih tetep iman sampeyan tetep utuh. Nduwe pengarep-arep, lan sampeyan bisa nggayuh apa wae sing dikarepake!

sponsor
Sampeyan May Uga Like