Bisu luwih becik tinimbang drama sing ora perlu. - Anonymous

Bisu luwih becik tinimbang drama sing ora perlu. - Anonymous

ra ono isine

Pengalaman sing beda-beda nyebabake kita kanthi beda. Nanging kita kudu sinau tumindak kanthi pas karo kahanan sing beda reaksi kita migunani lan aja gawe pengaruh sing ala marang sapa wae.

Kadhangkala, kita uga kaget kanggo menehi reaksi, lan kita keweden. Nanging ana kaping, kita rumangsa duwe pendapat sing kuwat lan kudu nyatakake nanging kudu dipikirake dhisik. Panyebaran kasebut bisa uga ora ditrapake mung kanggo sampeyan nanging bisa uga mengaruhi wong liya.

Tansah ngilangi asil saka asil kasebut, mbandhingake karo sampeyan. Mesthi wae bakal siyap nglawan tumindak ala, nanging mesthi milih hakim sadurunge reaksi. Reaksi sampeyan ora kudu ngrusak wong liya.

Elinga, mesthi luwih becik kanggo ngindhari drama sing ora perlu kanthi tetep meneng. Ana uga wektu lan kesempatan sing luwih cocog sing bisa ngatasi kahanan kasebut. Dadi, penting kanggo ngakimi kahanan lan nanggepi kanthi pas.

sponsor

Kadhangkala, ora tetep nggawe bisu nyerat sampeyan menyang drama sing ora dikarepake sing sampeyan uga ora pengin. Dadi, yen sampeyan ndeleng kahanan sing ana beda panemu lan pendapat sampeyan ora bakal bisa nggawa pangowahan kanthi signifikan, tetep bisu.

Tetep meneng ora ateges sampeyan adoh banget saka apa sing kudu dilakoni. Tumindak kanthi bisu amarga laku luwih becik tinimbang pitutur.

Tindakake gaweyan sing dibutuhake sing bakal migunani lan bakal duwe pengaruh lan efek sing signifikan kanggo ngatasi masalah kasebut. Yaiku cara sing paling migunani kanggo ngatasi kahanan lan ora bakal diseret kanthi banter tanpa guna.

sponsor
Sampeyan May Uga Like