Nglampahi wektu kanggo wong-wong sing tresna sampeyan kanthi tanpa syarat. Aja sampek wae sing tresna sampeyan nalika kahanan kasebut pas. - Anonymous

Nglampahi wektu kanggo wong-wong sing tresna sampeyan kanthi tanpa syarat. Aja sampek wae sing tresna sampeyan nalika kahanan kasebut pas. - Anonymous

ra ono isine

Nglampahi wektu kanggo wong-wong sing tresna sampeyan kanthi tanpa syarat. Aja sampek wae sing tresna sampeyan nalika kahanan kasebut pas.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like