Mungkasi kepengin kelakon lan kelakon. - Anonymous

Mungkasi kepengin kelakon lan kelakon. - Anonymous

ra ono isine

Manungsa kalebu spesies ambisius banget ing bumi, uga kesed banget. Kita kabeh pengin sukses ing urip, kabeh kita pengin supaya bisa nyegah kedadeyan sing ora apik, nanging ana sawetara wong sing bener-bener nggawe langkah-langkah supaya bisa ditindakake.

Muga-muga bisa dadi dokter apik utawa insinyur sing efisien, penyanyi mesum, jangkrik hebat, lan sapiturute. muga-muga kita bisa main karo musisi kasebut; muga-muga bisa main bareng karo juru main olahraga tartamtu sapisan. Kita kabeh kepengin banget.

Nanging, kita ora ngerti siji perkara cilik. Kita ora ngerti manawa tinimbang nunggu lan mung kepengin kelakon, yen kita ngupayakake supaya bisa kelakon, kita bisa uga nemoni langkah sing luwih cedhak karo impen, sing dikarepake.

Elinga yen sampeyan duwe impen, tujuan, sampeyan kudu entuk kekuwatan kanggo entuk. Wis katon sampeyan amarga sampeyan wis siyap lan bisa miwiti kanggo mlaku-mlaku ing dalan kanggo nggayuh impen kasebut. Sing liyane, sampeyan kudu nggawe dhewe.

sponsor

Sampeyan kudu tetep ngoyak. Sampeyan kudu terus nglawan. Donya bakal terus mbuwang masalah sampeyan. Nanging, sampeyan isih kudu ngatur supaya bisa disimpen. Sampeyan bakal ngadhepi kaping angel; impen sampeyan bakal cedhak karo bubar; nanging sampeyan kudu nyedhiyani pangayoman marang dheweke. Sampeyan kudu tetep urip.

Amarga, mesthi ngerti babagan iki yaiku sajrone sampeyan terus nggayuh tujuan, sampeyan mung bakal mbantu nambah kapabilitas kanggo nggayuh. Dadi, yen sampeyan pengin apa-apa, entuk sawetara langkah kanggo entuk papan kasebut. Ora ana sing gratis; sampeyan kudu nggawe kedadeyan kasebut.

Sampeyan May Uga Like