Tangi saben dina lan matur nuwun kanggo urip. - Anonymous

Tangi saben dina lan matur nuwun kanggo urip. - Anonymous

ra ono isine

Tangi saben dina lan matur nuwun kanggo urip.
- Anonim

Sampeyan May Uga Like