Tanpa udan, ora ana sing tuwuh, sinau kanggo ngrangkul badai sampeyan. - Anonymous

Tanpa udan, ora ana sing tuwuh, sinau kanggo ngrangkul badai sampeyan. - Anonymous

ra ono isine

Ngandika iku kegagalan minangka bagean penting gesang kita amarga dheweke mung nggawe kita supaya luwih apik. Kadhangkala, kita kudu ngerti kasunyatan manawa badai ora mung ngrusak awake dhewe, nanging uga bisa ngresiki jalur.

Urip ora tau kasur kembang mawar lan mesthi numpak roller coaster. Urip duwe prioritas lan makna dhewe-dhewe. Kita ora bakal kelangan kekarepan lan percaya marang Gusti Allah. Kita kudu eling manawa Gusti Allah mung nyiapake urip kanggo urip sing luwih apik lan migunani kanthi menehi sawetara piwulang urip.

Gagal minangka undhak-undhakan sukses amarga kita tuwuh mung kanthi nggawe kesalahan. Kita kudu nggawe kesalahan amarga mung mbantu kita nganalisa kenapa lan ing ngendi kita pengin salah.

Fisika pemikir lan ahli fisika sing misuwur Albert Einstein nate ujar manawa sapa wae sing ora nate nggawe kesalahan ora nate nyoba anyar. Nyatane, akeh kegagalan urip yaiku wong-wong sing tiwas ing pungkasan nanging ora ngerti sejatine sukses.

sponsor

Kita ora bakal kuciwa marang urip nalika ndeleng gagal. Iki amarga siji-sijine perkara sing tetep ing jagad iki yaiku owah-owahan, lan fase sing ala iki uga bakal sirna. Kita kudu eling yen kahanan saya angel, mung sing angel ditindakake. Iki tegese kita milih nasibe dhewe.

Usaha lan perjuangan sing angel tenan yaiku rancangan utomo sukses. Penting kanggo nyedhiyakake awake dhewe lan sabar sabar ngenteni asil. Ora preduli apa sing kedadeyan ing urip, kita kudu ora nyerah pengarep-arep.

Pemenang ora nindakake macem-macem; nanging padha nindakake kanthi beda. Urip yaiku kabeh babagan ngerti lan nginterpretasi kesalahane lan nggawe wektu lan sumber sing paling apik kanggo nggawe pamindhahan sing luwih apik, sing bakal nggawe langkah luwih cedhak karo sukses.

sponsor
Sampeyan May Uga Like