Usaha sukses tanpa kerja keras kaya nyoba golek ing papan sing durung ditanem. - David Bly

Usaha sukses tanpa kerja keras kaya nyoba golek ing papan sing durung ditanem. - David Bly

ra ono isine

Dikenal banget yen ora ana pengganti yen pengin sukses. Ora ana sing gampang gampang urip nanging aja mundur amarga saka iku. Kabeh potensial sing sampeyan butuhake ing sampeyan. Sampeyan mung kudu pretyaya dhewe.

Yen saiki gampang, ngerti yen sampeyan bakal ngupayakake sawetara tantangan ing wektu sampeyan. Sampeyan kudu cukup kuwat kanggo ngadhepi lan metu kanthi sukses. Bakal mulang sampeyan sawetara piwulang sing bakal mbantu mbentuk kapribaden lan uga mbantu sampeyan golek wani supaya maju.

Yen sampeyan mikir manawa kabeh ditetepake nasibe lan kita kudu ora kerja keras, mula iku sejatine dadi pikirane bodho. Nyatane padha karo pemikiran yen sampeyan bakal duwe panen, yen sampeyan durung nandur - yaiku imposibilitas sing dikarepake.

Tindakake apa sing paling apik kanggo nggayuh apa sing dikepengini banjur sampeyan bisa gumantung marang luck sampeyan ing sisih sampeyan. Sanajan kabeh perkara ora direncanakake, ora ngrungkeb utawa ngrampungake kurang, tetep sregep.

sponsor

Yen nglakoni, sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan pancen ngluwihi awake dhewe lan banjur sampeyan ora bisa nyegah saka ngimpi. Sampeyan ora bakal nesu banget yen sampeyan ora bakal ngeculake watu. Sampeyan bakal nggedhekake potensial sampeyan lan sampeyan bakal nemokake manawa perjalanan sampeyan pancen luar biasa lan kepenak.

Dadi, terus maju lan tenanan supaya bisa sukses, amarga sampeyan mung minangka cara sing bisa digayuh.