Wong-wong njupuk dalan sing beda-beda golek kasenengan lan seneng. Mung amarga ora mlaku ing dalan sampeyan ora ateges wis kalah. - H. Jackson Brown Jr.

Wong-wong njupuk dalan sing beda-beda golek kasenengan lan seneng. Mung amarga ora mlaku ing dalan sampeyan ora ateges wis kalah. - H. Jackson Brown Jr.

ra ono isine

Ana macem-macem dalan sing ana ing urip kita. Kapan maneh ngadhepi masalah utawa ngupaya rasa seneng, ana pirang-pirang cara lan dalan sing ndadékaké solusi kanggo kabutuhan kasebut. Urip kita biasane terus ing trek sing pengin dheweke lakoni.

Jalan-dalan sing kita lakoni utawa pancasan sing paling angel ditindakake saiki yaiku dalan sing kita rasakake paling cocog kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Saiki sing kita rumangsa bener, mesthine ora mung cara sing pas kanggo ngrampungake masalah kasebut. Ana akeh cara kanggo ngrampungake masalah kasebut. Cara sing kita pilih gumantung karo perspektif kita.

Cara kita ngrasakake rasa seneng utawa solusi sing bener gumantung karo apa sing kita rumangsa bener. Dadi, iku ora ateges yen kita ngupayakake manawa trek sing bener, wong liya sing nggunakake cara alternatif wis ilang.

sponsor

Kita ora bisa ngadili wong kanthi milih dalan, mutusake ngrampungake masalah tartamtu, amarga kita beda. Kita kabeh duwe ciri pribadine beda; kita uga duwe ciri khas macem-macem.

Sawetara kita ora kuwat mental, mula dheweke nangis, nanging ora ateges sing angel banget sing macet ing masalah sing padha bisa ngadili wong kasebut kanthi ngandhani yen dheweke nindakake cara sing salah.

Sampeyan May Uga Like