Nalika nulis crita babagan urip sampeyan, aja nganti ana wong liya sing nyekel pena. - Harley Davidson

Nalika nulis crita babagan urip sampeyan, aja nganti ana wong liya sing nyekel pena. - Harley Davidson

ra ono isine

Urip iku larang regane. Penting, kita nggunakake saben bagean. Antarane tambah sereng, kita kudu eling supaya ora bakal ngontrol urip. Penting banget yen kita bisa nggayuh tujuan lan karep. Penting kanggo ngalami lan mbukak kanggo nyoba bab-bab anyar supaya kanthi bener bisa ngerteni karep lan nyipta impen.

Ana tantangan sing bakal ana ing dalan, nanging elinga yen kita kudu ngrampungake impen. Iki bakal ndadékaké urip sing marem lan bakal njamin urip sing subur.

Ana bakal beda wong sing bakal dadi pengaruh kanggo kita. Nanging kita ora kudu ngindhari pengaruh iki supaya bisa menehi kekuwatan kanggo ngarahake urip. Sampeyan bisa uga mikir manawa wong kasebut luwih apik. Sampeyan bisa uga bener. Nanging ora ngontrol urip sampeyan nggawe sampeyan tumindak kaya sing wis ditindakake wong liya.

Sampeyan kalah karo kepribadian lan kemampuan sampeyan kanggo nyukupi kanggo awake dhewe. Sampeyan dadi gumantung lan rumangsa ilang nalika sampeyan dhewe. Mula, penting kanggo duwe inspirasi kanggo wong liya nanging kudu ngontrol awake dhewe.

sponsor

Pen kanggo nulis crita babagan urip sampeyan ana ing tangan sampeyan lan sampeyan bisa menehi arah kanthi mandiri. Sampeyan bisa uga nggawe kesalahan, nanging sampeyan ora bakal rumangsa ora gumantung karo awake dhewe, amarga sampeyan lagi nate nglakoni. Sampeyan bakal sinau saka iku, terus maju lan ngejar sukses, kabeh mau dadi mandhiri.