Urip urip lan lali umur. - Jean Paul

Urip urip lan lali umur. - Jean Paul

ra ono isine

Yen sampeyan pengin urip kanthi seneng-seneng, aja mikirke umurmu. Sampeyan kudu nganggep yen umur ora liya. Umume kita seneng mikir yen umure duwe umure nalika ngrasakake urip.

Ya, kita ora salah ngerti yen ora bisa ngerteni macem-macem aspek urip kita yen wis tuwa. Nanging yen sampeyan cukup darmabakti, ora ana sing bisa ngalangi sampeyan supaya urip miturut pilihan sampeyan. Siji bab sing kudu dipesthekake yaiku sampeyan kanthi mental kuwat kanggo urip miturut nilai-nilai.

Kabeh gumantung karo kemampuan psikologi lan mental sampeyan. Yen sampeyan psikologis kuwat, sampeyan bisa entuk target sing dikarepake ing urip sampeyan, sanajan sampeyan wis tuwa. Umur sampeyan ora bakal mengaruhi target ing urip sampeyan. Siji-sijine perkara sing bakal nulungi sampeyan supaya bisa nggayuh tujuane yaiku kepinginan.

Ya, kita bisa ngerti manawa umur duwe bab sing penting nalika nerangake kabisan fisik awak. Iku kasunyatan umum yen sampeyan bakal kelangan ketangkasan lan kekuatan sing ana ing urip sadurunge.

sponsor

Nanging, kaya sing wis dakcritakake sadurunge, yen kepinginan sampeyan cukup lan sampeyan wis siyap psikologis kanggo nggayuh tujuan sampeyan, ora ana sing bisa ngalangi sampeyan. Sampeyan mung kudu nyiyapake kanthi mental, lan sampeyan bakal nyekseni manawa sampeyan yakin karo tenaga.

Ya, yen sampeyan bisa ngelek sethithik, sampeyan bakal nemokake akeh conto ing ngendi wong tuwa wis entuk target sing dikarepake. Dadi mesthi coba njaga motivasi, lan bakal entuk target sing dikarepake. Sampeyan ora kudu kuwatir umurmu kaya sing nomer.