Dakkandhani kok sampeyan tresna karo dheweke. Ora kakehan tresna marang dheweke. - Jeff Hood

Dakkandhani kok sampeyan tresna karo dheweke. Ora kakehan tresna marang dheweke. - Jeff Hood

ra ono isine

Penting kanggo mangertos manawa sampeyan kudu terus ngandhani prawan babagan alasan sing sampeyan tresna karo dheweke, lan ora mung kasunyatan kasebut sampeyan tresna banget marang dheweke.

Dheweke bakal bisa nggawe sepira sampeyan tresna karo dheweke. Sampeyan ora perlu ujar manawa ing wong kasebut. Sampeyan mung kudu ngandhani kenapa sampeyan tresna karo dheweke.

Iki penting amarga bakal ngerti yen dheweke khusus kanggo sampeyan, lan sampeyan ora duwe pendapat sing padha kanggo saben bocah wadon liyane.

Gawe dheweke ngerti yen dheweke unik lan sampeyan kudu duwe panemu supaya padha. Ya, akeh pasangan mung terus ngandhani yen saben wong wis tresna banget karo wong liya.

sponsor

Ya, apa sampeyan nate ngaso lan mikir yen ngapa sampeyan tresna banget marang dheweke? Apa cah wadon dadi beda karo bocah wadon acak liyane?

Priksa manawa sampeyan kudu terus asli lan ing wektu sing padha, duwe alasan sampeyan mikir manawa dheweke beda karo bocah-bocah wadon liyane.

Iki uga bakal menehi ngerti sebab-sebab sing sampeyan kenakake, lan bab-bab sing sampeyan tresnani marang dheweke. Iki dudu sakumpulan pujian sing diwenehake dheweke.

Priksa manawa dheweke kudu ngerti yen sampeyan ngerti saben rinci babagan dheweke, lan iku minangka salah sawijining perkara penting sing ana ing sampeyan sing nggawe sampeyan khusus.

sponsor