Kamenangan duwe satus bapak lan kekalahan yaiku bocah yatim. - John F. Kennedy

Kamenangan duwe satus bapak lan kekalahan yaiku bocah yatim. - John F. Kennedy

ra ono isine

Kamenangan duwe satus bapak sing cocog karo kasunyatan manawa nalika menang, sampeyan bakal mbuwang akeh wong sing nglumpuk ing kana kanggo nyengkuyung jeneng lan kemasyhuran kasebut.

Ing cendhak, sampeyan bakal entuk akeh wong sing bakal mlumpat, mung kanggo njupuk kridit. Mangkono, sampeyan kudu nelpon wong supaya ora entuk kridit nalika ana kahanan win-win. Sampeyan uga bisa ndeleng kahanan kaya ngono ing kahanan uga.

Yen sampeyan nindakake kanthi apik lan urip, sampeyan bakal weruh akeh wong ing saubengé lan kabeh mau bakal kepenak banget njupuk kridit kanggo kontribusi ing urip sampeyan lan nggambarake dheweke dadi alesan sukses ing wiwitan banget .

Ora preduli, yen sampeyan wis bener-bener milih utawa ora, nanging dheweke ora bakal nate entuk kesempatan kanggo narik kawigaten wong liya lan ngakoni awake dhewe kanggo nggawe segmen utama sing sukses.

sponsor

Ora preduli manawa sampeyan wis nulungi utawa ora bisa urip, sampeyan isih bisa nemokake akeh sing nglumpukake sampeyan.

Kosok baline, yen sampeyan kalah ing urip, sampeyan bisa uga ora ana wong sing ngadeg ing sandhinge, lan ora ana sing bakal siyap milih kredit amarga kalah sampeyan. Ora ana wong siji-sijine sing bisa nulungi sampeyan nalika ana krisis.

Sampeyan meh ora bisa nemokake wong liya supaya bisa menehi motivasi lan narik sampeyan nalika asor. Ora ana gawe piala sing ilang; kanggo saben-saben sampeyan kelangan, sampeyan nemokake sebab-sebab anyar kanggo kedadeyan kasebut ora bisa digunakake.

Mesthine gagal, lan kuwi terus sinau. Nanging, bagean sing paling sedih yaiku kekalahan yaiku bocah yatim, amarga ora ana sing ndhukung sampeyan yen sampeyan kalah. Ora ana wong sing bakal ngadeg ing jejere sampeyan, mula, aja lali yen diwenehi sisih sampeyan kanggo sabdhoning.

sponsor

Urip iku perang, lan siji kudu terus berjuang. Mesthi wae, sampeyan bakal entuk akeh claps nalika sampeyan nindakake apik, nanging ora ana sing bener bakal mlaku menyang sampeyan lan narik sampeyan nalika ora ditindakake kanthi becik.

Sampeyan May Uga Like