Aja nglirwakake wong sing tresna sampeyan lan peduli karo sampeyan. 'Nimbulake sawijining dina sampeyan bisa uga ngerti yen sampeyan ora kelangan bulan nalika ngetung bintang. - John O'Callaghan

Aja nglirwakake wong sing tresna sampeyan lan peduli karo sampeyan. 'Nimbulake sawijining dina sampeyan bisa uga ngerti yen sampeyan ora kelangan bulan nalika ngetung bintang. - John O'Callaghan

ra ono isine

Aja nglirwakake wong sing tresna sampeyan lan peduli karo sampeyan. 'Nimbulake sawijining dina sampeyan bisa uga ngerti yen sampeyan ora kelangan bulan nalika ngetung bintang.
- John O'Callaghan