Elinga: Yen ana wong sing nyoba narik sampeyan tegese sampeyan wis ngisor sampeyan. - Karen Salmansohn

Elinga: Yen ana wong sing nyoba narik sampeyan tegese sampeyan wis ngisor sampeyan. - Karen Salmansohn

ra ono isine

Elinga: Yen ana wong sing nyoba narik sampeyan tegese sampeyan wis ngisor sampeyan.
- Karen Salmansohn

Sampeyan May Uga Like