Tresna awak dhewe dhisik lan kabeh liyane ana gandhengane. Sampeyan pancene kudu tresna dhewe supaya bisa rampung ing jagad iki. - Bola Lucille

Tresna awak dhewe dhisik lan kabeh liyane ana gandheng cenenge. Sampeyan pancene kudu tresna dhewe supaya bisa rampung ing jagad iki. - Bola Lucille

ra ono isine

Tresna awak dhewe dhisik lan kabeh liyane ana gandhengane. Sampeyan pancene kudu tresna dhewe supaya bisa rampung ing jagad iki.
- Bola Lucille