Permata ora bisa digosok tanpa gesekan, lan uga ana wong sing tanpa sempurno. - Lucius Annaeus Seneca

Permata ora bisa digosok tanpa gesekan, lan uga ana wong sing tanpa sempurno. - Lucius Annaeus Seneca

ra ono isine

A permata ora bisa polesan tanpa gesekan, utawa wong sampurna tanpa cobaan.
- Lucius Annaeus Seneca

Sampeyan May Uga Like