Yen sampeyan kepengin dikasihi, tresna. - Seneca

Yen sampeyan kepengin dikasihi, tresna. - Seneca

ra ono isine

Katresnan minangka perkara sing paling penting ing urip kita, bebarengan karo rasa seneng. Kaloro perkara kasebut disambungake menyang saben liyane. Yen sampeyan ora bisa tresna wong, sampeyan ora bisa entuk rasa seneng. Yen sampeyan pengin nggayuh rasa seneng, sampeyan kudu nyebar katresnan kaya sampeyan bisa.

Kita ngerti manawa kadang angel banget kanggo tresna wong amarga kahanan kasebut. Nanging, yen sampeyan bisa tresna karo wong, ana kemungkinan dheweke bakal waras. Semono uga, sampeyan kudu ngerti manawa katresnan iku penyembuhan paling apik ing jagad iki kanthi katresnan ing sisih sampeyan bisa nggawe wong seneng uga puas.

Kajaba iku, sampeyan bakal nampa rasa seneng lan kepuasan. Ya, iki minangka salah sawijining perkara sing paling dikarepake. Tanpa katresnan, ora ana sing urip ing kita. Dadi, manawa sampeyan entuk kasempatan kanggo tresna wong liya, sampeyan ora kudu adoh saka iku.

Siji bab sing kudu dieling-eling yaiku yen sampeyan pengin nampa katresnan saka wong liya, sampeyan kudu tresna uga. Tanpa menehi katresnan, sampeyan ora bisa ngarepake katresnan saka wong liya. Iku sing kudu kita ijol-ijolan karo saben liyane. Dadi aja mandheg tresna marang wong liya.

sponsor

Nanging, bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan ora ngarep-arep karo katresnan. Tresna karo wong lan ngarepake tresna minangka ganti dudu prekara sing kudu ditindakake. Yen ngono, wong kasebut ora gelem menehi katresnan sampeyan bakal mbaleni ati. Nanging sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab iku minangka aturan urip sing yen sampeyan tresna marang wong liya, bakal bali maneh.

Dadi, sampeyan bisa ndeleng manawa katresnan iku sing paling penting ing urip kita. Menehi tanggung jawab kanggo katenangan, rasa seneng, lan marem. Dadi tepat, katresnan iku sampeyan kudu ngurmati. Iki bakal nyedhiyakake kenangan sing bisa disimpen sajrone urip.

Sampeyan May Uga Like