Saben kekalahan, saben deg-degan, saben kerugian, ngemot wiji dhewe, pelajaran dhewe babagan cara nambah kinerja sampeyan mengko. - Malcolm X

Saben kekalahan, saben deg-degan, saben kerugian, ngemot wiji dhewe, pelajaran dhewe babagan cara nambah kinerja sampeyan mengko. - Malcolm X

ra ono isine

Urip kebak acara sing ora dikarepke. Sampeyan ora ngerti apa sing bakal kelakon karo sampeyan ing wektu sing sabanjure. Ana akeh wong sing ora ngerti crita sampeyan, lan dheweke isih bakal ngadili sampeyan. Wong-wong iki ora bakal nolak apa sing ditindakake.

Nanging, sampeyan ora kudu macet ing keputusan kasebut lan mandheg mlaku ing dalan sing dikarepake. Wong mung ngerti sing pengin dikandhani. Sing didhelikake bisa uga luwih peteng.

Nanging elinga yen sampeyan pancen bakal tahan kabeh. Wong-wong sing kalah banget, sing gempur sing semprotan, kerugian sing rusak, sampeyan bakal dadi rusak! Sing ngemot wiji dhewe.

Sing kepungkur menehi piwulang babagan cara nambah kinerja sampeyan sabanjure. Kepiye carane sampeyan bisa nindakake luwih apik!? Kepiye sampeyan bisa mbuktekake dhewe ing lapangan sampeyan? Kanggo nggayuh impen sampeyan, sampeyan kudu ngupayakake babagan sing luwih apik.

sponsor

Mulane, sampeyan kudu sinau saka saben kesalahane sampeyan. Sampeyan kudu tansah nyoba kanggo ngerteni apa sing nyebabake kesalahan, apa sing salah ing kahanan kasebut, banjur nyoba nggawe pelajaran kasebut cocog. Aja kantun kesempatan kanggo sumunar; ojo lali sinau babagan apa sing njupuk kesempatan. Sampeyan bisa nindakake. Kita kabeh bisa rampung.

Sampeyan May Uga Like