Sampeyan ora nate rugi nganti ora nyoba. - Mike Ditka

Sampeyan ora nate rugi nganti ora nyoba. - Mike Ditka

ra ono isine

Ora ana bebener sing luwih penting tinimbang sing kerja keras tansah ngasilake keuntungane dhewe. Urip wis kebekan. Entuk apa sing dikarepake utawa sing dikarepake supaya ora gampang. Iki ora ateges kita kudu nyerah. Terus sabar lan terus kerja keras mbantu nggayuh tujuan sampeyan.

Sampeyan ora kelangan yen ora nggayuh target. Nanging sampeyan mesthi kalah yen sampeyan wis nyoba. Siji bisa uga rumangsa manawa ana watesan kanggo sampeyan bisa nyoba. Nanging sing bener yaiku kita kudu mbatesi watesan.

Mesthi wae, rasionalitas kahanan kudu diukur, nanging kita kudu ngerti manawa yen ana lawang nutup lawang liyane. Usaha kanggo nggayuh sawijining barang ora kudu suda. Kita kudu bisa ngupayakake kesempatan anyar ing kabeh wektu supaya kita terus maju.

Apa sing dianggep minangka kerugian mung fase urip sing mesthi sampeyan bakal ngatasi yen sampeyan nyoba. Mula, aja nyerah kanggo awake dhewe lan tetep ngarep-arep kanthi dhuwur. Optimisme nuwuhake energi supaya bisa luwih apik. Banjur kita ndeleng cahya ing mburi trowongan lan miwiti mlaku menyang arah kasebut.

sponsor

Aja nganti ana wong sing ngomong yen sampeyan wis ilang. Ngomongake yen sampeyan bakal nemokake cara kanggo metu lan njupuk minangka tantangan kanggo luwih apik. Panjenengan tumindak bakal luwih banter tinimbang tembung lan akeh sing bakal ndeleng sampeyan kanggo ketahanan sampeyan.