Persahabatan iku perkara sing paling angel kanggo nerangake. Iku ora soko sing sampeyan sinau ing sekolah. Nanging yen sampeyan durung sinau makna paseduluran, sampeyan ora ngerti apa-apa. - Muhammad Ali

Persahabatan iku perkara sing paling angel kanggo nerangake. Iku ora soko sing sampeyan sinau ing sekolah. Nanging yen sampeyan durung sinau makna paseduluran, sampeyan ora ngerti apa-apa. - Muhammad Ali

ra ono isine

Yen ana wong sing takon apa tegese paseduluran, sampeyan bakal bisa netepake? Opo kuwi? Persahabatan yaiku kabeh sing kita sinau dhewe. Dina pertama sekolah lan kabeh wong tuwa sing kepengin ngerti apa bocah wis nggawe kanca. Napa iku penting?

Ora ana aturan sing bisa sampeyan tindakake kanggo mungkasi kanca. Iku mung kedadeyan lan sampeyan isih tinggal karo wong sing sampeyan bisa dipercaya sajrone ngaso. Wong lanang tanpa kekancan sejatine ora ana.

Nanging, ora kabeh ngerti babagan definisi sing sejatine. Tegese dipercaya, nyengkuyung, ngrawat, tresna lan tresna ora ana sing ngalangi dalan utawa apa wae kahanan sing ora konvensional.

Kanca ora bakal wedi ngomong bener apa sing ora. Dheweke ora peduli apa-apa liyane saliyane ing sisih sampeyan kabeh jam.

sponsor
Sampeyan May Uga Like