Kesempatan asring dadi nyamar ing bentuk malang, utawa kekalahan sementara. - Napoleon Hill

Kesempatan asring dadi nyamar ing bentuk malang, utawa kekalahan sementara. - Napoleon Hill

ra ono isine

Kesempatan asring dadi nyamar ing bentuk malang, utawa kekalahan sementara.
- Napoleon Hill

Sampeyan May Uga Like