Urip wiwit pungkasan zona comfort sampeyan. - Neale Donald Walsch

Urip wiwit pungkasan zona comfort sampeyan. - Neale Donald Walsch

ra ono isine

Kabeh kita duwe impen lan tujuan ing urip. Nanging asring kasebut kaiket karo apa sing kita tingali ing saubengé lan apa sing ditindakake wong liya ing saubengé. Nanging kita kudu ngerti manawa kita ora kudu mbatesi awake dhewe.

Nanging kita kudu njelajah macem-macem kemungkinan lan yen bisa, coba uga. Banjur mung kita bakal ngerti macem-macem pilihan sing kasedhiya. Banjur kita bisa nggawe rencana kanthi tepat.

Ngerteni manawa urip dadi menarik mung nalika sampeyan nemtokake watesan. Dadi ing zona comfort sing ditetepake cukup gampang. Ora mbutuhake kita meksa nindakake perkara sing durung ditindakake sacara mental. Ora nggawe kita njelajah awake dhewe lan uga bisa ngetrapake.

Yen sampeyan metu saka zona panglipur lan nyoba soko sing durung diterangke, sampeyan bisa uga ngerti babagan sing anyar babagan sampeyan. Prekara-prekara kasebut ndadekake urip luwih menarik lan menehi sampeyan luwih apik.

sponsor

Ing pungkasan zona comfort sing ditetepake manawa urip sampeyan diwiwiti. Sampeyan mbukak dhewe nganti ora dingerteni sing mbentuk urip sampeyan kanthi beda lan impen sampeyan uga owah. Sampeyan nemokake wong anyar sing nduwe crita anyar lan pengaruh beda kanggo sampeyan.

Sampeyan banjur bakal duwe macem-macem inspirasi sing bakal nyebabake aspirasi sing beda. Sampeyan bisa uga ndeleng dhewe sing mlaku ing dalan sing beda banget karo urip sing sampeyan ora bisa ngira-ngira yen sampeyan ora ninggalake zona panglipur. Bukak karo owah-owahan kasebut lan nuntun urip sing menarik lan ngrampungake.