Aku ora nate kelangan, aku dadi WIN utawa MUDAH. - Nelson Mandela

Aku ora nate kelangan, aku dadi WIN utawa MUDAH. - Nelson Mandela

ra ono isine

Aku ora nate kelangan, aku dadi WIN utawa MUDAH.
- Nelson Mandela

Sampeyan May Uga Like