Kabeh perkara sing apik duwe wiwitan. - Peter Senge

Kabeh perkara sing apik duwe wiwitan. - Peter Senge

ra ono isine

Nalika tuwuh, kabeh duwe beda aspirasi ing urip. Iki diwiwiti amarga macem-macem inspirasi sing bisa dideleng ing saubeng kita lan macem-macem pengalaman sing ana ing babagan urip. Kanggo nggayuh impen, kita asring mikir manawa mbutuhake sumber akeh sing ora ana.

Kita uga ana kaping, mangu-mangu uga kemampuane mikir awake dhewe ora cukup. Ing tahap iki, kita kudu mandheg lan mikir. Penting kanggo dipercaya dhewe. Kita uga kudu menehi penghargaan marang awake dhewe, sanajan kanggo sawetara sukses uga.

Semono uga kita kudu wani, lan ora percaya karo dheweke. Pengalaman sing beda-beda nuduhake kita beda sudhut ing urip. Iki mulang macem-macem piwulang sing mbantu kita tuwuh. Mula saka iku, kita kudu nganggep prekara sing sithik banget. Iki menehi sumbangan kanggo nggayuh gegayuhan kabeh sing ana.

Kadhangkala, kita uga rumangsa yen kontribusi kita marang sebab sing luwih gedhe ora masalah. Nanging kita kudu ngerti yen saben langkah cilik penting. Kita tumindak minangka pengaruh kanggo wong liya sing uga bisa menehi kontribusi. Efek chain iki ndadekake sing gedhe lan uga duwe pengaruh sing signifikan.

sponsor

Mula, kita kudu percaya marang kapabilitas kita lan aja nolak wiwit miwiti sawijining perkara sing ditindakake kanthi tujuan sing apik. Sanajan kita berjuang lan ora bisa ndeleng cahya ing mburi trowongan, kita kudu terus mandhiri.

Sing ora bisa dirasakake ing saiki, bakal ngerti yen kita bakal ngeling-eling kenangan ngrampungake impen mengko.