Babagan sing bisa ditindakake ing urip yaiku yaiku sampeyan sing sapa ngerti. Sawetara wong bakal tresna sampeyan. Umume seneng karo sampeyan babagan apa sing bisa sampeyan lakoni, lan ana sing ora seneng karo sampeyan. - Rita Mae Brown

Babagan sing bisa ditindakake ing urip yaiku yaiku sampeyan sing sapa ngerti. Sawetara wong bakal tresna sampeyan. Umume seneng karo sampeyan babagan apa sing bisa sampeyan lakoni, lan ana sing ora seneng karo sampeyan. - Rita Mae Brown

ra ono isine

Babagan sing bisa ditindakake ing urip yaiku yaiku sampeyan sing sapa ngerti. Sawetara wong bakal tresna sampeyan. Umume seneng karo sampeyan babagan apa sing bisa sampeyan lakoni, lan ana sing ora seneng karo sampeyan.
- Rita Mae Brown

Sampeyan May Uga Like