Coba delengen apa sing nate. Aja katon ing sampeyan wis ilang. - Robert H. Schuller

Coba delengen apa sing nate. Aja katon ing sampeyan wis ilang. - Robert H. Schuller

ra ono isine

Kutipan iki pengin sampeyan nglawan paling kuat kekuwatan alam manungsa lan nuwuhake prilaku positif anyar ing awake dhewe. Apa sampeyan ngeweruhi yen sampeyan diwenehake rong prekara sing penting lan yen sampeyan bakal kelangan siji, sampeyan bisa ngeling-eling babagan barang sing ilang luwih saka sampeyan ngucapke matur nuwun kanggo wong sing ditinggal.

Yaiku sifat manungsa. Nindakake sampeyan, lan sampeyan bisa uga wis ndeleng wong liya sing nindakake uga. Nanging nalika ndeleng dhewe, kenapa sampeyan nglakoni, sampeyan ora bakal entuk wangsulan. Bener manawa sampeyan wis ilang, nanging ora bakal bali maneh yen sampeyan nangis. Dadi, apa gunane?

Iki minangka prekara sing penting, lan iku penting banget. Sampeyan kudu fokus babagan apa sing ana lan kepiye cara nggunakake.

Nangisi bab sing ilang bakal nggawa sampeyan ora apa-apa, nanging nggunakake sisih kiwa kanthi apik lan apik, bisa uga bakal nate ilang. Dadi, kepiye sampeyan nggunakake fokus sampeyan lengkap telpon!

sponsor
Sampeyan May Uga Like