Kaping angel, nanging ora angel. - Robert H. Schuller

Kaping angel, nanging ora angel. - Robert H. Schuller

ra ono isine

Ketahanan lan mental kekuwatan bisa adoh ngewangi kita ngliwati wektu sing angel. Kita kudu duwe pikiran sing optimis lan praktis. Kanggo ngadhepi wektu sing angel lan metu saka sukses, kita kudu nyoba golek solusi sing bakal mbantu kita metu saka kahanan kasebut.

Yen ana wong sing ora bisa nindakake, mesthi menehi saran yen upaya kolektif dilebokake. Siji kudu elinga yen "Iki uga bakal liwati". Kita mung kudu ngenteni kanthi sabar lan ngarep-arep.

Wong sing tau nate ngalami wektu sing angel lan sing luwih penting bisa ngrembakakake katrampilan kanggo ngadhepi kahanan sing angel yaiku wong-wong sing dadi wong sing angel.

Dheweke yaiku wong liya sing bisa dipercaya lan entuk inspirasi. Dheweke minangka wong sing mbantu wong liya nglewati kahanan sing angel amarga wis sinau liwat pengalaman - lan iku mesthi salah sawijining jinis pamulangan sing paling apik.

sponsor

Wong-wong sing tahan sajrone jaman susah, ngerti sejatine regane urip lan akeh perkara. Dheweke ana ing kahanan nalika bisa uga kudu akeh korban, nanging dheweke metu saka kono. Mula, dheweke pancen tresna marang perkara-perkara cilik sajrone urip lan entuk akeh pelajaran sing bisa diwenehake.

Yen sampeyan wis nate nemoni wong angel kaya ngono, mesthi nyoba ngerti luwih lengkap babagan pengalaman lan sinau saka dheweke; supaya sampeyan duwe wawasan babagan apa sing kudu dilakoni yen sampeyan nemoni masalah.

Sampeyan May Uga Like