Sampeyan mesthi tanggung jawab kanggo tumindak sampeyan, ora preduli babagan apa sing dirasa. Elinga. - Robert Tew

Sampeyan mesthi tanggung jawab kanggo tumindak sampeyan, ora preduli babagan apa sing dirasa. Elinga. - Robert Tew

ra ono isine

Tumindak tansah ngucapake kanggo awake dhewe. Wong bisa ngerti kanthi tumindak kita. Penting kanggo kita kepiye cara nampilake awake dhewe kanggo awake dhewe, amarga ora preduli kepiye mikir babagan kualitas, kabeh katon.

Wong ngerti kita kanthi tumindak ala utawa ala kita lan cenderung dipercaya utawa sengit marang kita, adhedhasar iki. Donya mbukak kecanggihan tinimbang babagan katresnan lan perawatan nyata. Emosi meh ora dihormati ing jagad iki sing kabeh pancen palsu, lan wong-wong mesthi pura-pura.

Wong-wong cenderung ndalang kaya wong liya ing masyarakat njaba, lan ana uga sing dadi prekara mau. Saiki, manungsa pancen seneng banget karo profil ing media sosial; dheweke meh ora golek wektu kanggo mirsani lan ngganggu awake dhewe.

Tumindak kita pancen nemtokake kita. Dheweke ora mung mbentuk kita nanging uga mbantu kita ngerti apa sejatine. Kanggo liyane jagad, wong ngenali karo tumindak lan tembung kita. Emosi lan apa sing ana ing jero kita ora ana gandhengane kanggo jagad iki.

sponsor

Dadi, kita kudu setya ing awake dhewe lan tumindak kanthi bener. Kita ora kudu nimbang awake dhewe ing sawetara kegiatan lan praktik sing salah. Kita uga kudu nyoba sambat kurang sithik karo wong liya lan coba nambah awake dhewe. Kita kudu eling manawa urip nduweni tujuan lan nduweni makna sing jelas.

Ing pungkasan dina, sing paling penting kanggo kita yaiku panemu kita dhewe. Kita kudu ngakoni tumindak dhewe lan uga njaluk ngapura, yen ana kesalahan. Kita uga kudu mikir kanthi jelas lan ngetrapake katrampilan pamikiran rasional kanggo njlentrehake kahanan apa wae lan sukses dadi kesempatan tuwuh lan mekar.

Kita kudu ora mandheg sinau amarga urip ora mandheg mulang. Kita kudu terus nyoba nyebut awake dhewe pikirane kanthi cetha lan banter.

sponsor
Sampeyan May Uga Like