Dadi alesan wong mesem. Dadi alesan wong ngrasa tresna lan percaya marang kabecikan ing wong. - Roy T. Bennett

Dadi alesan wong mesem. Dadi alesan wong ngrasa tresna lan percaya marang kabecikan ing wong. - Roy T. Bennett

ra ono isine

Dadi alesan wong mesem. Dadi alesan wong ngrasa tresna lan percaya marang kabecikan ing wong.
- Roy T. Bennett

Sampeyan May Uga Like