Siji-sijine cara kanggo kerja gedhe yaiku tresna babagan sing sampeyan lakoni. Yen sampeyan durung nemokake, tetep katon. Aja ngrampungake. - Steve Jobs

Siji-sijine cara kanggo kerja gedhe yaiku tresna babagan sing sampeyan lakoni. Yen sampeyan durung nemokake, tetep katon. Aja ngrampungake. - Steve Jobs

ra ono isine

Yen maca kutipan iki, aja lali nganggo konsep entuk profil sing dhuwur utawa mbayar. Nyatane, aja digandhengake karo njupuk "pakaryan". Sing ora ana gandhengane karo. Sing dimaksud yaiku sampeyan kudu golek barang utawa wong sing bakal mbayar sampeyan supaya bisa nindakake apa wae sing sampeyan seneng, sanajan kadhangkala gratis.

Terus, wacanen maneh! Sampeyan kudu golek proyek sing njaluk sampeyan gawe salah sawijining sing pancen sampeyan tresnani, semangat sampeyan. Ana prekara, sing bisa gampang menehi wektu lan apa wae, sing entuk sampeyan kanthi sepenuh ati lan duwe sampeyan kabeh!

Aja entuk gelar akuntansi saka kuliah sing kondhang lan dadi akuntan charter yen sampeyan seneng memaki gunung lan bisa dadi pandhuan gunung paling apik! Sing nggawe ora ana arti!

Tindakake apa sing sampeyan tresnani lan aja ngrampungake liya amarga mung sampeyan "mikir" iku apik utawa liyane mikir manawa apik. Dadi sampeyan kudu "apa" lan tindakake apa sing kudu sampeyan tindakake!

sponsor
Sampeyan May Uga Like