Lali wingi - saiki wis lali karo sampeyan. Aja sesuk esuk - sampeyan durung ketemu. Nanging, mbukak mata lan atimu menyang hadiah sing larang regane - saiki. - Steve Maraboli

Lali wingi - saiki wis lali karo sampeyan. Aja sesuk esuk - sampeyan durung ketemu. Nanging, mbukak mata lan atimu menyang hadiah sing larang regane - saiki. - Steve Maraboli

ra ono isine

Akeh wong cenderung ngganggu wingi; nalika iku penting kanggo nrima manawa wis lulus. Sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan lali yen kepungkur kanggo 'wingi' sampeyan wis lali sampeyan nganti saiki.

Pramila sampeyan kudu mangertos manawa sampeyan ora bakal seneng banget babagan pendekatan lan mikirake perkara sing wis ana ing kontrol sampeyan. Sampeyan ngerti manawa masa lalu sampeyan ora ana ing tangane lan kanthi mangkono, tetep ora bakal ana apa-apa babar pisan.

Ana akeh wong sing metu ing jaman saiki lan terus mikir babagan kasebut nalika ora ana cara kanggo ngetrapake perkara kasebut. Mangkono, sampeyan kudu nrima kepungkur lan kabeh sing wis kedadeyan ing kono lan fokus kanggo nindakake prekara sing saiki ditindakake.

Sampeyan ora kudu mlaku-mlaku ngubengi jaman kepungkur, lan nyelehake siswa ing posisi supaya sampeyan bisa sinau babagan pelajaran saka kedadeyan sing kepungkur, supaya sampeyan ora mbaleni maneh.

sponsor

Ing sisih liya, sampeyan ora bakal kringet sesuk, mung tegese sampeyan ora kudu terus ngganggu sirah nalika mung amarga sampeyan banget stres babagan masa depan.

Mesthi wae, sampeyan kudu ngeling-eling babagan mbesuk nanging ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngeling-eling prekara tartamtu sing mung kinerja saiki sing bisa nulungi awakmu lan nindakake luwih apik ing dina-dina sing bakal kelakon.

Mesthine tetep stres babagan masa depan sampeyan, nanging ing wektu sing padha, sampeyan kudu mesthekake manawa pikirane ora ngrusak saiki. Sampeyan ora duwe mesin wektu karo awake dhewe kanggo mriksa apa sing kedadeyan sesuk.

Akibaté, kuwatir 'sesuk' sampeyan ora bakal nulungi sampeyan ing papan kasebut. Sampeyan bisa uga kanggo ngrusak saiki.

sponsor

Ora ana sing nyumurupi masa depan, lan kanthi mangkono, sampeyan ora bisa prédhiksi maneh. Sampeyan mung bisa fokus kanggo ngupayakake lan menehi hadiah sing luwih apik kanggo saiki lan sing pungkasan bakal nggawa masa depan sing luwih apik.

Yen tumindak apik ing urip sampeyan saiki, masa depan sampeyan bakal kanthi otomatis bakal luwih padhang ing dina sing bakal teka.

Urip ora gampang! Udhani sampeyan bisa uga wis ora nate maju, lan sampeyan ora bakal ngerti apa sing ana ing mangsa ngarep, nanging sampeyan bisa ndeleng saiki lan luwih becik.

Ningkatake dhewe saben dina lan melu tes biasa supaya sampeyan luwih apik saben dina. Dadi pesaing sampeyan tinimbang mikirake wong liya dadi pesaing sampeyan lan meri wong-wong mau kanthi ora prelu.

sponsor
Sampeyan May Uga Like