Sanajan sampeyan lagi ngubengi pepeteng, eling yen sampeyan entheng. - Ora dingerteni

Sanajan sampeyan lagi ngubengi pepeteng, eling yen sampeyan entheng. - Ora dingerteni

ra ono isine

Sanajan sampeyan lagi ngubengi pepeteng, eling yen sampeyan entheng.
- Ora dingerteni

Sampeyan May Uga Like