Apik banget kanggo wong-wong sing percaya, prekara-prekara sing luwih apik teka karo sing sabar, lan barang-barang sing paling apik teka karo wong-wong sing ora nesu. - Ora dingerteni

Apik banget kanggo wong-wong sing percaya, prekara-prekara sing luwih apik teka karo sing sabar, lan barang-barang sing paling apik teka karo wong-wong sing ora nesu. - Ora dingerteni

ra ono isine

Kabeh wong ing jagad iki padha berjuang kanggo ngimpi. Kita kabeh pengin menang urip perang sing wis diumumake. Urip iku susah. Wis mesthi wae.

Nggawe lintang-lintang lan superstar ing lapangan apa wae lan goleki. Ora ana sing gampang urip. Akeh wong malah kudu melu golek pangan lan panganan.

Urip mesthi terus mbuwang tantangan kanggo wong-wong sing wis wani ngimpi gedhe. Urip mesthi nyoba nggawe dalan kebak masalah. Iki terus saya angel kanggo kabeh wong sing ora nate percaya, sing mesthi kepengin nggayuh apa wae sing wis diimpi impen. Nanging dheweke ora nate nyerah.

Ora preduli apa sing dadi dalan sampeyan ngganggu, utawa ngganggu sampeyan. Ora preduli apa sing ndadekake urip sampeyan, ngejar impen sampeyan, sampeyan ora bakal mandheg ing lemah.

sponsor

Yen sampeyan mbukak lan ndhelikake, amarga sampeyan rumangsa ora bisa nggawe, sampeyan bisa uga kudu nemokake panguripan sing aman, lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan dina sabanjure. Nanging nalika sampeyan mutusake supaya tetep mandheg lan nglawan, perang sanajan ana kangelan, sampeyan bakal entuk apa sing sampeyan rebut.

Dadi, aja nyerah. Amarga, yen sampeyan percaya, sawise kabeh kesulitan, ana sawetara perkara sing apik bakal kelakon. Prekara-prekara bakal bisa dadi luwih becik yen sampeyan terus ngenteni kanthi sabar. Lan pungkasane, yen sampeyan ora nyerah sanajan kesusahan, sing paling apik mesthi bakal teka.

Sampeyan May Uga Like