Ora preduli apa stres sampeyan, éling-eling apa sing dadi berkah sampeyan. - Ora dingerteni

Ora preduli apa stres sampeyan, éling-eling apa sing dadi berkah sampeyan. - Ora dingerteni

ra ono isine

Ora preduli apa stres sampeyan, éling-eling apa sing dadi berkah sampeyan.
- Ora dingerteni

Sampeyan May Uga Like