Elinga, kudu ngurus dhewe. Sampeyan ora bisa pour saka tuwung kosong. - Ora dingerteni

Elinga, kudu ngurus dhewe. Sampeyan ora bisa pour saka tuwung kosong. - Ora dingerteni

ra ono isine

Penting, sampeyan kudu ngerteni manawa sampeyan bisa entuk saka wong liya, yen sampeyan bisa menehi pinjaman kanthi cukup. Mula, sampeyan kudu cukup wicaksana ing panentu apa sing bakal dikarepake lan saka sapa!

Sampeyan ora bisa duwe pangarep-arep sing dhuwur saka wong sing ora nyukupi awake dhewe lan banjur nyalahake wong kasebut kanggo ora nyana. Kosok baline, iku salah sing sampeyan ngarepake saka wong sing salah.

Sampeyan kudu tansah bisa nyukupi awak sampeyan, lan nyukupi kabutuhan sampeyan dhewe tinimbang nyana wong liya nindakake apa-apa kanggo sampeyan. Sawise sampeyan wiwiti nyukupi, ora ana sing bakal dirusak.

Ora ana gunane kanggo ngenteni lan kepenginan babagan barang amarga kudu terus maju. Yen ora bisa mlayu, kita kudu mlaku, yen ora bisa mlaku, kita kudu nyusup. Ora preduli apa sing kedadeyan, kita kudu terus-terusan ngupayakake supaya bisa maju ing sajroning urip.

sponsor

Kita kudu ngupayakake upaya supaya bisa sukses ing urip. Kita kudu urip adhedhasar pendapat lan pilihan kita dhewe. Yen pancene pengin, sampeyan bakal bisa entuk manawa sampeyan wis siyap nyambut gawe.

Wektu angel ora mung mbantu kita nyritakake yen saya kuwat, nanging uga ujar manawa hurupane sajrone urip iku konsep sing luwih cilik ing ngarep dedikasi lan bakal kuwasa.

Kita kudu njupuk sawetara wektu lan mung nggawe sampurna amarga ora ana wektu sing pas kanggo nggawe babar pisan. Amarga owah-owahan minangka siji-sijine perkara sing tetep ing jagad iki, dadi tanggung jawab kita supaya bisa adaptasi karo kahanan kanthi cepet lan spontan kanthi wektu maju.

Kita kudu terus-terusan ngupayakake lan nyoba kanggo ngerti apa wektu sing paling apik kanggo tumindak. Yen sampeyan ora nyoba kanthi tenanan, ora prelu pinter utawa cerdas sampeyan, mula kabeh bakal bisa mudhun. Urip kudu urip lan ora kuwatir jalaran saka jalaran.

sponsor

Penting, kudu ngeling-eling jaman biyen lan njupuk pengalaman sing penting kanggo mbangun jaman saiki lan pungkasane nggawe masa depan luwih apik. Menehi sukses tenan dadi kahanan sing dipilih amarga sapa wae bisa sukses yen dheweke duwe wani ngadhepi kangelan lan bakal kuwajiban sukses.

Sampeyan May Uga Like