Elinga, yen sampeyan ngapura, sampeyan waras. Lan nalika sampeyan ngeculake, sampeyan tuwuh. - Ora dingerteni

Elinga, yen sampeyan ngapura, sampeyan waras. Lan nalika sampeyan ngeculake, sampeyan tuwuh. - Ora dingerteni

ra ono isine

Yen ana wong sing salah utawa tumindak salah, sampeyan ora kudu mbaleni maneh. Elinga yen kekuwatan individu ana ing ngapura wong liya.

Sampeyan ora kudu terus ngetrapake barang-barang sing wis ditindakake. Nanging, sampeyan kudu fokus kanggo menehi sing paling apik sing bisa, amarga sing pungkasan bakal nambani sampeyan. Sampeyan ora bisa tetep seneng karo akeh dendam ing ati. Yen sampeyan ngapura, sampeyan bakal nambani awakmu saka njero!

Sampeyan nambani nalika sampeyan menehi rasa seneng marang wong liya. Sampeyan kudu nglalekake kesalahan sing wis ditindakake, amarga ora bisa ditindakake. Mula, sampeyan kudu nyingkirake lan nyoba normalake prekara sampeyan. Tresna kaya sing pantes lan coba maju ing sajroning urip sampeyan.

Yen ngeculake, wiwit tuwuh! Urip iku kabeh babagan ngganggu. Sampeyan ora bisa nate ngetrapake siji perkara, amarga iki bakal terus dadi alasan sampeyan.

sponsor

Elinga, saben kedadeyan sing ana ing urip sampeyan kudu nggawa pengalaman kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngapura, sampeyan nambani, lan yen sampeyan ngeculake, tuwuh! Kabeh pengalaman kasebut tetep dadi cacah nalika bebarengan mbantu sampeyan urip sajrone urip.

'Upacara' kasebut menehi sampeyan rasa seneng, dene 'downs' iku menehi piwulang kanggo urip. Mula, sampeyan kudu ngrasakake pengalaman sing ala, lan ora nempel, sampeyan kudu ngeculake.

Nalika sampeyan nglilani, sampeyan menehi kasempatan kanggo maju. Iki uga ngidini sampeyan menehi wong liya kanggo mbenerake awake dhewe lan nindakake kanthi apik.

sponsor
Sampeyan May Uga Like